Afdrukken

Bruidsfotoshoot

op . Gepost in November-2013

Samen zijn we sterker dan alleen, en dat heeft geresulteerd in een prachtige bruidsfotoshoot met producten van een aantal ondernemers.

Koud is het in midden november. Maar twee prachtige modellen en een aantal enthousiaste ondernemer komen een heel eind samen, met als eindresultaat een prachtige bruidsreportage in twee thema's: vintage en landelijk & rustiek. Sjurlie fotografie heeft weer prachtige foto's gemaakt, maar met zo'n herfstachtig mooie locatie is de helft al binnen. Onder een prachtig mooie knoestige boom hebben we een bruiloft scene opgezet.
De ochtend begon heerlijk warm in Buitenplaats Vaeshartelt waar de modellen voorzien werden van visagie en een mooi kapsel, een prachtig kostuum en een mooie bruidsjurk. Maar toch moesten we de koud in om Shirley haar werk te kunnen laten doen en om een prachtige sfeer neer te zetten.

De modellen, Dionne Pustjens en Thibaut Thijssen hebben even (zeg maar gerust best een tijdje) op de tanden moeten bijten met de kou, maar het eindresultaat is prachtig. Het bloemwerk is uiteraard van Cox-Design en de prachtige jurken zijn van Desiree Bruidsmode. Het geheel is gestylde door Shanna Roos met woonproducten van Rozengeur & Manenschijn.

 

Share
Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
http://bigtheme.net/wordpress
Сачак/Ламперия Прочети тук

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries