Afdrukken

Rozenfeesten 2014

op . Gepost in Augustus-2014

Elke twee jaar worden er in het Noord Limburgse rozendorp Lottum weer feesten georganiseerd. Zo ook weer in 2014, net zoals de vorige editie heeft Cox-Design weer een bijdrage geleverd.

Elk jaar werken Peter en Janine van Cox-Design samen met een vaste groep collega bloemisten aan een aantal projecten van de Rozenfeesten in Lottum. Deze collega bloemisten komen vanuit Noord-Brabant, Limburg en dit jaar zelfs België naar Lottum om er aan bij de dragen dat de het festival weer een succes wordt en meer dan 50.000 bezoekers kunnen genieten van de bloemenpracht. Kasteel de Borggraaf en een groot aantal panden aan de Markt zijn de hoofdprojecten. Daarnaast komen er nog een aantal kleinere bij, zoals onder andere de veerponden tussen Arcen en Lottum.

Kasteel de Borggraaf
Kasteel de Borggraaf is een prachtig kasteel omringd door een gracht waar de eendjes vrolijk in rond zwemmen. Een authentieke locatie met een prachtige doorgang die uitkomt op een binnenplaats. Dit jaar was het thema Rozen stelen de show, en de hoofdarrangeur Peter Daemen heeft er voor gekozen om op de markt te werken met het thema theater.


Markt
En aantal huizen aan de Markt doen elke twee jaar mee met het festival. Sommige bewoners kiezen er voor om zelf een versiering te maken, andere huizen worden versierd. Daar waar bij Kasteel De Borggraaf juist alleen maar met witte bloemen gewerkt werd, werd er op de markt met wat meer kleur gewerkt. 

TV en Radio items
Natuurlijk mag L1 niet ontbreken, met een filmpje en een radio item.

Share
Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
http://bigtheme.net/wordpress
Сачак/Ламперия Прочети тук

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries