Afdrukken

Bloemenarmband

op . Gepost in December-2014

Een polscorsage biedt de ideale uitkomst om toch feestelijk en speciaal uit te zien maar beide handen vrij te hebben om te kunnen doen wat jij wilt! Voor een bruid is het mooi om tijdens de plechtigheid en de foto's haar bruidsboeket te dragen maar als de voetjes van de vloer gaan is een boeket niet altijd handig. Een bloemarmband is dan ideaal! Wij zorgen er voor dat de armband verstelbaar is in formaat, en natuurlijk zorgen wij dat de polscorsage aansluit bij jouw bruidsboeket en je jurk. We kunnen zelfs stof van je bruidsjurk er in verwerken!

Hebben jullie een 'I'm going all out - American style' bruiloft compleet met een 'bridal party' van bruidsmeisjes? Dan is een polscorsage een super alternatief voor bruidsmeisjes boeketten.

Geen bridal party? Maar wel getuigen en een ceremoniemeester? Dan is een bloemenarmband ook leuk! De ceremoniemeester is de hele dag in de weer met vanalles en nog wat, zorgt dat je jurk mooi is, helpt jou als bruid zijnde met van alles en nog wat! Zo iemand wil je toch in het zonnetje zetten op jullie trouwdag? Een bloemenarmband laat iemand speciaal voelen, en het voordeel is, op een feestavond waar collega's, buren en de voetbal vereniging komt, kan iedereen zien dat die persoon dicht bij het bruidspaar staat.

JA, IK WIL een bloemen armband bestellen.

 

Share
Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
http://bigtheme.net/wordpress
Сачак/Ламперия Прочети тук

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries