Afdrukken

Romantische voorjaarsbruiloft

op . Gepost in Mei-2015

Melanie en Martijn trouwden begin mei, en wilden graag ranonkels en pioenen in hun bruidsbloemwerk, wat resulteerde in prachtig romantisch voorjaarsbloemwerk.

Pioenen vindt bijna elke bruid prachtig, maar ze zijn maar een korte periode te verkrijgen en die periode is ook nog afhankelijk van het weer. Maar rond mei zijn ze altijd volop verkrijgbaar. Hetzelfde geldt ook voor ranonkels, deze zijn wel voor een langere periode verkrijgbaar, maar tot hoe lang die periode duurt is ook niet altijd te voorspellen. Is het heel warm in april, dan zal de periode eerder afgelopen zijn dan dat het een koele april maand is.

Maar voor de bruiloft van Melanie en Martijn is alles gelukt! En door deze prachtige combinatie ontstond een romantische voorjaarssfeer, die het bruidspaar ook graag wilden. Ook voor Melanie en Martijn hebben we gezorgd dat er een compleet concept werd samengesteld, zodat alles bij elkaar pasten. Van bruidsboeket tot polscorsage, ook de locatie hebben we aangekleed. Om een persoonlijke touch te geven aan het bruidsboeket hebben we een erfstuk van Melanie verwerkt in haar bruidsboeket, namelijk een rozenkrans.

Share
Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
http://bigtheme.net/wordpress
Сачак/Ламперия Прочети тук

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries