Bruiloft met boeken-thema

Op de eerste dag van mei 2015 een vintage bruiloft in Brunssum en omgeving met een boekenthema, vastgelegd door Sjurlie bruidsfotografie.

Anky en Roy hadden ons gezien op bruidsbeurs Limbricht in Kasteel Limbricht en we hadden gelijk een klik. Anky vertelde ons over hun 'Book of Love' thema en we hadden al gelijk ideeën. Na een persoonlijk gesprek hebben we een uniek concept samengesteld voor hun. Ze hadden een super leuke Volkswagenbusje als trouwauto, waar we een mooie bloemenslinger voor gemaakt hebben.

Nog meer foto's van deze super leuke bruiloft zien, kijk op onze Pinterest.


Ook hebben we stukjes van Anky haar prachtige kanten bruidsjurk gebruikt in het bruidsboeket. Om het boekenthema verder door te voeren hebben we twee hangertjes aan het bruidsboeket bevestigd, in de vorm van boekjes waar foto's van dierbare in zaten. Ook hebben we een bruidsmeisjes boeket gemaakt, wat een miniatuurtje was van Anky haar bruidsboeket.
Het restaurant waar ze met hun daggasten gegeten hebben, hebben we ook voorzien van matchende bloemen, in schattige vaasjes met teksten op, zodat het boekenthema helemaal terug kwam overal.

Op het blog van Sjurlie, hun bruidsfotografe, kun je een uitgebreide fotoreportage van hun dag zien!

Anky en Roy, gefeliciteerd!!

 

Share
Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
http://bigtheme.net/wordpress
Сачак/Ламперия Прочети тук

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries